Jävla klåpare

Internet är inte inkopplat trots att vi skulle få det den 26 september. Faktum är att de inte ens kopplat ur det från vår gamla adress. Asses! Detta betyder att vi får vänta lika lång tid till innan vårt internet kommer. Bredbandsbolaget kommer for sure förlora en kund för vi kommer gå över till Glocalnet!

Igår åkte jag och hallon till Stockholm för lite strosande och inhandlande av smågrejer. Jag borde lära mig att inte åka till Stockholm precis när pengarna kommit. Mina pengar är nu slut för den här månaden, bra jobbat va? Jag hann ha dom i två dagar. Jag är såå kass.

Imorgon är det ninjafest men typ alla har tackat nej och det känns sådär halvkul. Fast det blir förmodligen alldeles skoj iallafall!


Iallafall så kan jag trösta mig med den här som jag köpte igår;
image49

Allt var slut.

Idag var det dags för lön och csn och då blir det alltid en bra dag. Jag skulle köpa senapsgula benvärmare och en snygg snygg skinnjacka. Dock var båda delarna slut och inte alls tillgängliga för mig. SUCK! Istället belönade jag mig själv med två stycken PS2-spel. The Urbz och Tiger Woods 2003. Tror minsann det är bra köp, javisst!

Ikväll ska jag fixa internet.

Lurendrejare.

Vi trodde vi skulle få omtapetserat här denna veckan eftersom vi faktiskt blivit lovade det. Dock så är Nyköpingshem lurendrejare och deras löften är tunnare än asplöv. Omtapetseringen kommer inte ske förrän runt november vilket känns lite halvkul eftersom man varit inställd på att få det gjort långt innan dess. Kul att bo i en lägenhet och känna att allt är halvfärdigt då! Jag blir så irriterad och arg.

Upcoming helg.

Om en halvtimme går tåget hem och jag tycker att det ska bli helt fantastiskt kul att få komma hem och ha fullt upp hela helgen! Ikväll blir det först restaurangbesök med familjen och farmor/farfar. Sedan bär det vidare till Malins nya lägenhet för förfest och sen bartömning på Kuppa. Låter väl som en helt okej kväll eller hur?
Imorgon blir det upp tidigt och shopping med morsan och sedan fotbollsmatch och sen 18-års kalas hos kussen. En helt okej dag det också. Hemfärd igen på söndag till min allra bästa hallonprins.
Han är det enda som saknas i helgen.

c/o lönnström

I veckan bestämde jag mig för att mina 14 veckors praktik kommer spenderas på reklambyrån c/o lönnström i Nyköping. Det kommer alldeles säkert bli en grym tid och jag tror och hoppas att jag kommer trvias. Bra känns det i alla fall!

Har nyligen sagt adjö för helgen till Johan, igår spelade vi massor av sällskapsspel och fick en så där bra och mysig kväll som man vill ha nästan jämt. Sällskapsspel är något av det bästa jag vet.

Ikväll ska jag titta på film, äta chips oc dricka läsk och ha en riktig "ta-hand-om-mej-själv-kväll". Det ska bli alldeles härligt och snart ska jag slänga lite färg i håret också. Imorgon kommer cp och det blir nice tror jag.

Värsta natten.

Efter matchen igår kände jag mig ovanligt risig och somnade vid åtta med huvudvärk, magknip och halsont. Senare på natten vaknade jag av vad jag trodde var att någon eller något bet mig i tårna. Struntprat tyckte Johan och vi somnade om. Senare vaknade jag igen av att något bet mig i tårna men vi avfärdade det som feberyra eller whatever. När sedan Johan ännu senare vaknar av att något springer på honom tänder vi sänglampan och till vår förvåning se Påven i sängen. Hon hade på något vis lyckats hoppa ur akvariet, springa runt i lägenheten och ta sig upp i sängen. Lite skrämd var hon nog när vi fick tillbaka henne i buren och kunde sova vidare. Skumma gerbil.

Idag har vi varit i skolan och jag har printat massor av HeroQuest-quests så att vi ska kunna fortsätta lira för glatta livet. Härligt!

Internet har vi fortfarande inte och jag saknar det litegrann fast ändå inte så mycket. I helgen får gärna någon besöka mig för Johan åker iväg. Cajsa?

Praktik.

Idag ska jag skicka iväg ansökan till Farfar. Ska försöka få till någon bra illustrationskort till dem som spelar på namnet. Japp, så okreativ tänker jag vara. Anledningen? Det spelar ingen roll. Jag vill dit på intervju men det behöver gå snabbt för jag måste ringa lönnström nästa vecka och ge dem besked om jag vill ha praktiken där som de så gärna vill att jag ska ta. Känns sjukt bra att ha fått den främst för att jag inte alls visste om intervjun gått bra eller inte. Uppenbarligen hade den det iallafall!

Intervju.

En timme kvar sen är det dags för höstens första LIA-intervju på c/o lönnström. Ska bli kul och jag är inte speciellt nervös, konstigt nog. Jag tror alldeles säkert att det kommer gå bara bra.
Ska också ringa till Inte Rio idag och se vad de säger om mina förslag. Ska påbörja kodandet av min nya hemsida också idag så att ansökan till Farfar kan komma iväg någon gång. (:

Nyinflyttad.

Hela helgen har gått åt till flytt och stök och med mycket ansträngningar och kånkande på lådor börjar det likna något. Fortfarande några lådor kvar att ge sig på men det börjar faktiskt likna ett hem och när vi väl får upp rätt tapeter på väggarna kommer det bli alldeles kanon, det vet jag!

Men suck och blä på allt tråkigt runtomkring, telefonen vill bara inte fungera och jag blir så less.