Back were we belong.

Sådär! Nu är vi hemma från alla semestrar vi tagit. Dagarna i Dalarna var himla mysiga, jag lärde mig inte att virka men däremot läste jag en pocketbok om dagen. När tar man sig tid att göra det annars? Dessutom blev Johan morbror igen till en liten Eskil som förstås ser ut att vara världens finaste och som vi nu längtar efter att få snusa på. (Stort grattis igen till familjen Fahlstedt!)

Imorgon ska jag åka till Uppsala och hämta min nya dator (WIHO!) medans Johan tatuerar sig och sen ska vi spendera resten av semestern i Stockholm. Jag har en månads semester kvar tills skolan börjar. Känns bra!

Snopet.

Köpte tågbiljetter hem till Skåne i september för att ställa ut Gibson för första gången. Snopet att han är 10 dagar för liten dock, men en helg i Skåne blir kanske bra ändå om de inte kan göra ett undantag, vi får ringa och se imorgon antar jag.

Mellanlandning

Vi är just hemkomna från Skåne och två veckor gick tydligen mycket fortare än jag väntat mig. Jag fick med mig lite nya kläder och ett flak öl hem, Gibson fick två tänder mindre i framkäken. Han börjar visst bli stor, tappar tänder redan! Igår blev han precis fyra månader och numera skäller han på allt och inget. Jag hade förvisso hellre sett att han lärde sig att kissa ute, men att skälla är förmodligen roligare...
På måndag beger vi oss mot Hedemora för att vara ute i svärföräldrarnas stuga ett par dagar, jag packar ner ett gäng pocketböcker, garn och virknål men absolut ingen dator så vi hörs igen framåt nästa helg.

Strandliv

Chillar på sandstrand i Yngsjö. Härliga tider.

Jordgubbstårta

Jordgubbstårta med dumlefluff och hallon/blåbärsgrädde till mammas födelsedag.

Ny kompis.

Gibson har blivit bästa kompis med Trixie, de leker och stojar hela dagarna!

Jag är antagen!

Studentliv i höst, känns fint.

Flatenbadet

Idag var jag hela dagen vid Flatenbadet med de här kompisarna, härligt!

Daniel grillade.

Gibson busade.

Daniel ser arg ut men det var han förstås inte egentligen.

Gibson fick ett ben.

Vi var där ungefär hela dagen och mös, väldigt fin dag.

En ny väska.

Gibson har fått en väska som han gillar att sova i. Perfekt för tågresor eller lata kvällar.