Inifrån

Jag jobbar i värmen och ventilationen på kontoret har ju inte fungerat sedan jag började för ett och ett halvt år sen. Bakom mig står en bordsfläkt och försöker tafatt svalka oss tappra arbetare som ännu inte gått på semester. Uppgifterna lyser med sin frånvaro som alltid på sommaren. Jag gör en broschyr som ska tryckas i oktober, som vi inte fått godkänt på offerten för, bara för att jag ska ha något att göra. Tankarna vandrar mot hopp från bryggor och solsvenska jordgubbar. Två veckor till kan jag kanske stå ut.

Nästan som semester...

Idag åkte vi på vår första utflykt med bilen

Vi kom fram till Stendörren

Där kan man njuta av solen och bada fötterna

Peppa sig själv för att våga bada

Och slutligen ta årets första uppfriskande dopp

Det är sommar nu.

När man blir svettig av att gå till jobbet, kan sitta i en park och äta lunch med den man är kär i och får världens godaste tacoburgare på balkongen när man kommer hem från en lång dag på jobbet, då vet man. Det är sommar nu.

Lillebrors student

På Facebook hamnade 69 bilder från lillebrors student. Här kommer några av dem:


Pappa med plakatet i väntan på Robins utspring


Mamma under paraplyet i väntan på utspring


Finaste mormor


Studenten kommer ut


Stolta syskon


Väntar på att släpet ska åka


Lycklig och blöt student


Mycket god mat


Ingen studentfest utan sånghäfte


Moster håller tal och har shoppat på Dolkens Livs


Kusiner


Studenter som inte kan studentsången


Robin kör "Vandraren" med tarren


Dans med mormor en kväll i juni


Kusinuppträdande


Kusinös i Rövardotter-anda


Trött hund är glad att festen tog slut

Lilla röda Thomas.

Idag gjorde vi något som för oss känns både stort, häftigt och riktigt kul; Vi köpte en bil. Det blev en röd Honda Civic som får vara trotjänare under sommarens äventyr och att slippa vara bunden till bussar och tåg är ju helt underbart. Nycklarna till Thomas kom dessutom i en nyckelknippa i form av ett Eiffeltorn i miniatyr. Fint!

Det är på väg ...Jag håller på att sortera bland bilderna från Robins student, det kommer ett axplock så småningom. Så länge kan ni få vänta på bussen tillsammans med mig.

Junihelgen.

Ungefär så här såg min helg ut:


Johan fick vara min personliga longboardtränareLite stelt men jag ska nog lära mig till slutKul var det åtminstoneEmma och Andreas flyttade till stan och hela familjen Nohr var på besökAlde ville absolut inte läsa bok med mig och Johan men läste gärna självMed mormor gick det också bra att läsaJag gosade med Johans ben iställetAlde leker med morfar och vi tittar påOch vi tränade ännu mer longboardåkning, snart är jag proffs!


Det var en väldigt fin helg, sommaren är underbar!

2 ½ år


Det du ger mig är så otroligt och jag älskar dej mer än jag trodde var möjligt.