Helgen som kommer.

Jag har planer på att smita en timme tidigare från jobbet idag för att hinna hem och hämta alla mina paket (tre st!) få nya tulpaner och hämta ut mina linser inna jag ska hämta lillebror vid tåget runt sju. Kanske tillochmed hinner att handla ingredienser för tacomiddagen ikväll. Sen ska vi snacka skit och förhoppningsvis prova mitt Betrayal at house on the hill innan läggdags.
Imorgon tar vi med oss Robin till Stockholm för att strosa och shoppa lite och framemot kvällen blir det öl och utgång. Det kommer bli en helkul helg. Ska bli så roligt att träffa lillebror igen!

image148

Sweeney Todd

Bion igår var bra men jag hade förväntat mig mer av filmen ändå. Och inte så mycket blod. Jag blev nog faktiskt lite besviken trots allt. Jag hade tänkt att den precis som alla andra Burton/Depp-filmer skulle hamna på min favoritfilmslista men det gjorde den inte. Inte alls faktiskt. Men Johan gillade den och vi gick ju ändå gratis så jag ska inte klaga egentligen.

Mina smågubbar is back!

Sitter på jobbet och illustrerar anställda i form av mina smågubbar som är superroliga att göra. Känner mig lite småelak när jag försöker luska fram egenskaper och personligheter för att göra roliga karikatyrgubbar av mina medarbetare men mest är det kul. Och det blir bra.

Johan fick nyss biobiljetter från sitt jobb som måste utbyttjas typ idag så nu har vi beställt biljetter till Sweeney Todd. Tror att den kan vara riktigt bra. Tim Burton och Johnny Depp. Radarparet, kan inte misslyckas!

De där blommorna.

Blommorna som kom igår var från mina kusiner som grattis till examen. Det var en jättestor fin bukett tulpaner. Jag blev jätteglad.

När jag vaknade idag hade de där tulpanerna redan dött. Det ska de väl inte göra. Okej om de hade varit från Ica men det här var ju en stor fin bunden tulpanbukett. Jag ska minsann ringa och klaga!

Blombud.

Nyss ringde det ett blombud till mig. Det är andra gången i mitt liv som jag får ett blombud. Det förra fick jag i lördags. Vad är egentligen det här? Det blir ju snart en vana att ta emot blombud, ivrigt riva upp pappret och beskåda vackra blommor och sen få leta upp en fin vas.

Det är klart att det är för att jag har tagit examen. Inte har jag så många romantiska beundrare att jag skulle få blombud flera gånger i veckan. Skulle visserligen inte vara mig emot. Blommor är fint. Och dyrt och tråkigt att köpa tyvärr.

(Det hade varit fint med en bild här men den får läggas upp ikväll istället då)


En lyckad kampanj.

Läste nyss pappersverisonen av Dagens Media under lunchen. I tidningen har de en tävling som de kallar Sveriges Bästa Reklam. Kortfattat går det ut på att ett undersökningsföretag kollar med Svenska Folket om vilken reklamkampanj (av tre utvalda) som fångat deras uppmärksamhet och de tycker är bäst. I den här omgången var Telge Energi med bland de tre och hade också valts som den bästa. Riktigt kul eftersom jag ju faktiskt varit med att göra den reklamen. Extra kul för att en man i konsultpanelen (tre Art Directors) berömmer kampanjen extra för det handritade typsnittet. Precis det i kampanjen som jag varit gjort alltså. Bra jobbat Grand och Telge! Och Sofie.

image146image147

Min första bloggtävling.

Genom en av mina favoritbloggar hittade jag en skotävling hos Shopaholicmamman. Eftersom jag älskar skor och inte kan ha för många är jag nu med i min första bloggtävling. Försöka duger väl iallafall? De här hoppas jag på att vinna.

image145

Relax.

Det är en lugn period på jobbet och vi sitter och skissar och leker inför nyakundkontakter och spånar på kunder vi skulle vilja ha. Min sköna musik ljuder ur högtalarna och hela situationen är ganska behaglig och sådär. Jag trivs på pmochco. Snart ska jag dock vara ledig i en och en halv vecka för att åka och relaxa vid en pool under blå himmel och solsken. Det ska verkligen bli helt underbart! Med lite tur lyckas jag få en hyfsad solbränna också.

Allmänna skriverier.

Det är en ny vecka nu och i ateljén på jobbet är det lugnt och skönt. Fixar korrändringar som kommer på mailen och funderar på hur ateljén ska inredas/pyntas för att bli trevligare. Ganska slött.

På fredag kommer Robin upp för att hälsa på i vår lägenhet och dricka en del öl. Tanken är väl att vi beger oss ut på krogen och skålar lite. Jag tycker om min lillebror. Snart ska vi till Egypten också. Sweet!

Grattis Sofie!

Till första lönen. Det blev en svart ipod Nano.

image139

Bloggtips.

Där här bloggen tycker jag om för de fina illustrationerna och roliga grubblerierna.
Tyvärr uppdateras den ganska sällan.

http://therapeuticpictionary.blogspot.com/

Helgen som gått.

I fredags var det alltså en riktigt bra dag med examen och sjukt rolig fest och i lördags kom baksmällan på eftermiddagen och sen sov jag bort hela den dagen. Idag var vi duktiga och tvättade, storhandlade och sen var vi på stan och åt en bagel på Hellmanska Gården till lunch. Efter det kikade vi in hos Katta och Therese för att se hur hemmet blivit och snacka lite.

Under kvällen har vi tittat på Edward Scissorhands som vi lånade av Therese. Jag gillar verkligen Tim Burton. Han gör underbara filmer och Johnny Depp är en förstklassig skådis. Speciellt i de roller Tim Burton ger honom.

image144

Examensfest.

Festen igår blev så otroligt lyckad. Jag hade den roligaste utekvällen på väldigt länge. Alla var bara så glada och vi dansade och skrattade hela kvällen. Ett stort tack till alla klasskamrater som var med och gjorde den här kvällen till en riktig höjdare!

Idag mår jag nästan oförskämt bra och nu ska jag äta lite snabbnudlar och titta på film med min hallonkille.

image143

Nu väntar bara framtiden.

Från och med nu har jag ingen utbildning att luta mig mot. Nu är det bara lilla jag i stora världen och det känns inte det minsta konstigt eller läskigt. Faktiskt så känns det bara bra. Jag har fått mina betyg och mitt intyg nu och jag är redo att ta mig an verkligheten.

Jag och Johan är igång att röja undan lite i lägenheten inför festen. Det blir förfest här med massor av öl och klasskompisar och sen bär det vidare till krogen. Tror minsann att det kommer bli en kanonkväll!

Examensdag.

Efter idag kan man inte på något sätt se mig som student längre. Konstigt, jag som typ alltid varit student, sen jag var 6 år eller nåt. Efter idag är jag en vuxen hårt arbetande kvinna. Men innan dess ska jag hinna till skolan för att fika med klassen och få betyg. Vi ska käka grekisk lunch ihop och sen hoppas jag att många av oss vill gå ut och svinga bägare ikväll. Jag är iallafall farligt laddad för en helkul ölkväll. Sweet.

Mycket öl blir det.

Igår drack vi lite öl med Micke, Jessica, Svenne, Lina, Katta och Therese efter jobbet. Det var mycket trevligt och gott med öl. Vi snackade lite om att dricka öl även ikväll och spela lite sällskapsspel, vet inte hur det blir med det men imorgon är vi iallafall lediga för att ta examen och dricka lite mer öl.

image142

Lugna dagen.

Har väldigt lite att göra på jobbet idag men nu erbjöd jag mig att göra en djävulsuppgift som egentligen ingen vill göra. Jag tycker iofs att det verkar lite småskoj för det är mycket typografi och allt ska vara perfekt. Passar en typografi-nörd som mig. 200 sidor ska jag korra nu. Hejdå.

Ännu mer tjat om mitt hår.

Att klippa av de halvlånga längderna av mitt hår är något av det bästa jag gjort på länge. Inte nog med att jag slipper platta i en halv evighet varje morgon så behöver jag inte heller tvätta det varje dag. Det är tillochmed snyggare dagen efter tvätt. Oh my, vad bra det är.

Bildbevis.

Ville bara posta bildbeviset på att jag var en riktig snygging igår. Idag är det lite sämre med det känner jag.

image141

Jag fick ett presentkort.

Fick ett konstigt mail idag om att jag tydligen hade 50kr att handla smycken för i en webbshop. Nu har jag surfat där ett tag och beställt två halsband och ett armband som för mig kostade totalt 3 kr. Helt okej shopping.

She's gonna break soon.

Right back at you Cajsa. For the best days of our lives.


Grattis brorsan.

Till klarat teoriprov. Nu är det riktigt nära. Jag blir så stolt över den lilla skiten.

Jag är snygg.

Tittade nyss mig själv i spegeln och jag själv har nästan helt vant mig vid att det är en korthårig Sofie som blickar tillbaka. Och det är snyggt. Dessutom har jag idag klätt mig i en nyinköpt snygg tröja och känner mig sådär ruskigt snygg faktiskt. Härlig känsla.

Home sweet home.

Jag kom hem till Nyköping igen och under promenaden hem från stationen njöt jag av hur mysig och fin den här lilla stan är. Jag tycker väldigt mycket om den och trivs så bra med att bo här.

Vi struntade i veckohandlingen och åkte direkt hem och åt skrytgryta som mamma skickat med oss. Nu är allt uppackat ur väskorna och lägenheten lite lagom röjd. Funderingar över vad vi ska göra ikväll har dykt upp. Film eller spel är väl egentligen frågan. Iallafall så ska jag mysa med Johan och inte alls tänka på att imorgon är det en ny vecka.

Söndagsskriverier.

Jag sitter fortfarande i Skåne och blir skönt uppassad av morsan och farsan. Det har varit en trevlig och lugn helg. Imorgon är det såklart jobb igen. Jag börjar tidigt med kundmöte imorgon vilket känns lite halvjobbigt. Blir mitt första kundmöte och jag är inte direkt känd för att vara morgonpigg. Det ska säkert gå bra ändå tror jag. Åker extra tidigt till jobbet för att hinna vakna till liv och färdigställa illustrationen som aldrig blev klar i torsdags.

På fredag tar vi examen eller vad det kallas. Känns gött och det blir gott med öl.

Den skånska luften.

Är hemma i Skåne och firar lillebrors 18-årsdag och helg. Jag och Johan tog en liten sväng i stan idag och som vanligt när jag är i Kristianstad slutar det med att jag kommer hem med lite för mycket inhandlat. Idag blev det två snygga tröjor.

Ikväll ska vi bara sitta hemma och ta det lugnt. Spela lite Wii och äta chips och dipp. Imorgon bär det av mot Nyköping igen.

Jag föll till slut.

Jag gick nyss med i facebook. Töntigt säger jag och jag kommer nog inte orka hänga där så mycket. Det kommer ändå dö till slut. Nåja, nu är jag med i tiden igen eller vadå?

Mer planerade inköp.

Det här spelade vi hos Glenn i Sala för snart ett år sen och det var ett sjukt kul spel. Det ska jag också köpa när jag får min lön.

image140

Planerat inköp.

När jag får min första lön ska jag investera i en sån här goding eftersom min nuvarande mp3-spelare inte vill prata med min min dator på jobbet.

image139

Murder City

Har precis provat spelet Johan köpte och det gick sådär faktiskt. Var sjukt mycket regler att lära sig så spelet stapplade mest fram. Dock kan jag tänka mig att det är ett riktigt skojigt spel när man spelar på fyra personer och alla har fått kläm på reglerna. Kan nog också vara ett långkörarspel som skulle passa på en spelhelg. Fast det är klart, vi körde istället en kortrunda på ungefär en timme och då inräknat stopp för regelläsning och regeltydande. Iallafall utan tvekan ett spel som man gärna spelar igen, och igen, och igen. Som de flesta spel från SF.

image138

Soldag.

Det har varit nästan vårsol hela dagen och jag har suttit inne på kontoret och häckat hela dagen. Ska försöka lära mig att alltid ha kameran med mig så man kan ta inspirerande foto-lunch-promenader när det råkar vara sånt här mysväder. Om en timme slutar jag, då ska jag köpa mig en chokladbit som jag kan käka på tåget. Tydligen så ligger Stockholms största godisbutik på vägen mellan kontoret och stationen. Farligt.

Ikväll ska jag och Johan spela spel för Johan har köpt hem Murder City. Jippie.

Nya godingar.

I fredags lade jag en beställning på Cdon och som lite plåster på såren för alla tågförseningar låg alla dessa godingarna i ett paket utanför dörren. Jag är inte riktigt bekväm med att brevbärarna här ställer paket utanför dörren om de är för stora för att få plats i brevinkastet. Tänk om inte våra grannar vore så godhjärtade?

Nu är min Thåström-solo-samling komplett. Oj vad jag letat efter denna Singoalla och nu fick jag den för bara 29 pix! Yey!
Måste säga att jag är mycket nöjd med alla köpen, det skulle vara Kent som åkte med bara för att frakten skulle bli fri då. Men på det hela taget mycket bra och prisvärda köp. Billig musik när den är som bäst.

image137

Tågförseningar.

I morse gick först loket på tåget jag åkte sönder i Flemingsberg och vi fick byta till pendeltåg. Pendeltåget hann inte ens köra en station förrän en växel på spåret gick sönder. Vi fick vända och byta tåg i Flemingsberg och tåget vi skulle byta till var först försenat men sen gick det ganska bra. En och en halv timme för sent rusade jag skamset in på kontoret och satte igång att jobba. Satt över en timme och trodde att jag skulle åka hem 18.40. Dock var det tåget också försenat i 35 minuter och sedan precis innan Nyköping blev vi stående i ungefär en kvart innan vi kunde rulla in på stationen. Tågförseningar på över två timmar idag alltså. Sweet...

Belönade iaf mig och Johan med kinamat för vi orkade inte laga någon mat när vi kom hem. Nu är det snart läggdags. Jobbigt med nytt jobb, man blir så trött i kroppen och skallen. Men det är iaf kul!

På jobbet.

Nu har jag börjat jobba på riktigt och det känns bra. Till min stora glädje spelas det faktiskt musik i bakgrunden och det är skämt på lagom hög nivå för min smak. Har en del projekt att bita tag i men det är ändå ganska lugnt nu i början. En liten småstart liksom. Känns iallafall skönt att vara igång.

Idag var dock tågen riktigt krångliga och jag fick sitta i Flemingsberg i en och en halv timme. Sådär kul andra dagen på jobbet men jag får väl sitta över ikväll istället.

Jag trivs med mitt hår.

Det gick oväntat fort att börja trivas med min nya korta frisyr. Vaknade idag och insåg att jag i princip inte behöver göra någonting för att det ska se bra ut. Lite spray över virveln där bak och sen är jag ready to go. Det här är alltså första frisyren jag har haft som inte tvingar mig att använda plattång varje dag. Jag har letat efter den länge och äntligen, pojksofie!

Jag gjorde det!

Oh my gosh! Trodde aldrig att jag skulle våga. Nu kan jag gifta mig med mig själv!

image136

Andy Warhol.

Idag gick vi upp riktigt tidigt och vi har redan hunnit äta frukost och duscha. Johan håller på att diska och jag själv plockar lite i lägenheten. Tanken är att den ska se hyfsat städad och respektabel ut innan vi beger oss till Stockholm.

Vi ska gå på Moderna Muséet och titta på Andy Warhol-utställningen som börjar idag. Ska bli riktigt kul och så ska jag ha kameran med mig och fota massor i Stockholm. Har faktiskt inte använt den så mycket sen jag köpte den för det har varit så tråkigt fotoväder men idag ser det helt okej ut. Blir en mysig dag i Stockholm och när jag kommer hem är jag nyklippt.

image135

Det dricks för lite sprit här.

Fick nyss mail om att fikan jag väntar på utvecklats till fredagsfest. Det kommer att bli öl, vin och bra reklamfilm för att fira mitt nya jobb och säga hejdå. Inte alls helt fel även om jag hoppats på att komma hem tidigt för att laga sjömansbiff ihop med Johan och hämta min cykel innan bion. Johan får väl sköta det själv, jag fixade ju trots allt en god carbonaramiddag med rödvin och tända ljus tills han kom hem igår. Payback-time!

Lagad cykel.

Som sagt fann jag ju min cykel med punktering igår. Som tur var kunde jag smita tidigt från praktiken så jag hann lämna in den på lagning. Tydligen behövdes slangarna och däcken i båda hjulen bytas och det hela kalaset kostade närmre 600 spänn. Kul utgift, verkligen. Men jag kan hämta den idag iaf.

Sista dagen innan verkligheten.

Gick ut från stationen i Stockholm i morse och det slog mig att det är sista gången jag viker av mot city en vardag på ett bra tag. Hädanefter blir det mot Kungsholmen jag styr min kos istället. Kul, spännande och samtidigt trist. Jag skulle gärna vara kvar på Grand om det fanns möjlighet. Och kanske det finns möjlighet? Jag ska hålla mina öron och ögon öppna. Nöjda med mig är de iallafall och det känns skönt.

Lär nog inte vara så mycket att göra idag så jag ska egentligen mest vänta på min avskedsfika (öl?).

Snyggt!

Den här frisyren är så snygg tycker jag. Lite längre polisonger på det bara... Jag vill gifta mig med en tjej med kort hår.

image134

Det är väl inte skit...

Men jag kan ju inte säga att jag har en kanondag. Vi har blivit klara med veckans uppgifter redan och jag har fått massor av beröm. Det betyder dock också att jag inte har något att göra utan istället planlöst surfar och väntar på att klockan ska gå och att det ska komma in oväntade uppgifter till mig.
Blir nog till att dra hem tidigt och baka något gott tills min sista dag imorgon. Sorgligt att sluta här. Jag trivs så väldigt bra med folket här, de är störtsköna!

Till råga på allt så regnar det och jag måste gå!

DSC00064.JPG
Till råga på allt så regnar det och jag måste gå!

Det kommer bli en skitdag.

Den här dagen har börjat allt annat än bra. Först fanns det nästan ingen frukost här hemma så jag är fortfarande jättehungrig och nu kan jag inte köra till tåget för jag har punktering på cykeln. Så grymt irriterande. Dessutom har jag ont i magen och vill inte alls vara med. Jävla skitdag rent ut sagt. Jag vill sova bort hela dagen.

Harry Potter.

Jag brukar ha min HP-bok i väskan så att jag kan läsa den på tåget hem från jobbet. Dock är den så tung att bära med sig på lunchpromenader så jag brukar lägga upp den på skrivbordet när jag kommer fram. Tydligen är det fler än jag på Grand som gillar Harry Potter för vi har haft åtskilliga samtal om både böckerna och filmerna och vi är alla rörande överens om att det är helt okej att längta efter nästa HP-film även om man är över 30. Det betyder att jag skulle kunna längta många år till men innan dess har nog alla filmer redan kommit ut.

Hur som helst läste jag ut nummer fem för någon timme sen och ska snart ge mig på nummer sex. De är sjukt spännande och mycket bättre än filmerna. Började ju faktiskt tjuvkika på femte filmen innan jag läst boken men det kändes fel så jag stängde av. När jag sen läste boken saknades det ju jättemycket viktiga händelser i filmen som finns i boken. Man kan ju inte ändra på vissa händelser bara för att de ska passa in i en film? Dåligt.

image113

Cloverfield.

De flesta har väl sett den skumma trailern till filmen med avskedsfest och ett stort monster. Den trailern fattar man ingenting av mer än att man vill se filmen. På fredag har den Sverigepremiär på bio och jag och Johan ska se den då.


Två och en halv dag kvar.

Alldeles nyss pratade jag med min framtida arbetsgivare och tackade 100% ja till jobbet. Från och med måndag klockan nio är jag alltså anställd originalare. Det är med skräckblandad förtjusning måste jag säga. Klart att man tänker tankar som att man inte är kompetent nog att klara av det och inte tillräckligt bra och hej och hå. Det kommer nog sluta bra men det kommer vara läskigt de första veckorna.

Invigning av mitt nya objektiv.

Ikväll har jag invigt mitt nya macro-objektiv helt opretentiöst och utan krav på bra bilder och jag är mycket nöjd med mitt köp. De knappa tvåtusen jag fick punga ut kommer med all säkerhet att betala sig väl. Det är ett objektiv jag gladeligen kommer att använda ofta.

Smakprov:

image131
image132

Dagens inköp.

Kommer (trots dålig studentekonomi) att bli följande:

image130image128

Jag tycker om makrofotografering.

Och för det behöver man ett bra makro-objektiv. Jag har hittat två stycken som verkar fungera okej till min Olympus och det lutar åt att fira första lönen med att införskaffa det billigare alternativet av dom. Egentligen vill jag beställa det nu men jag vågar inte riktigt. Måste kolla upp mer om det verkligen är så bra som jag fått för mig att det är.

image129

Fettisdagen.

Idag får jag med gott samvete äta minst två goda semlor.

image115

Nya skor?

Jag har länge velat ha ett par schyssta sneakers men det har alltid känts så underprioriterat. Söta, snygga skor är ju roligare att köpa än ett par hederliga sneakers. Men nu har jag hittat dessa som faktiskt är ett par söta, snygga sneakers. Dessutom matchar de min Nike-väska perfekt. De är undanlagda på Åhléns City och risken är stor att de får följa med mig hem imorgon.


I'm a working woman.

Idag var jag alltså på intervjun och jag fick jobbet. Har tackat nästintill 100% ja och får avtalet hem i brevlådan nu i veckan. Har tackat nej till det andra erbjudandet jag hade och fick också tacka nej till en intervju jag blev erbjuden idag. Lite surt eftersom den tjänsten var ett snäpp högre på stegen men nu orkar jag inte hålla på mer. Det här känns riktigt bra och jag kommer skriva på avtalet såvida de inte ändrat något i det från vår muntliga överenskommelse. Isåfall börjar jag jobba på måndag. Cool.

Jag och Johan ska fira ikväll. Fira att vi båda har fått jobb som vi önskat oss. Yippie!

Att hinna med mycket.

Nu är snart söndagen och helgen slut. Jag är mycket nöjd. Idag har jag gjort så mycket bra och trevliga saker och jag har kunnat låta bli dammsugaren och dammtrasan hela helgen utan att få panik över ostädat hem. Ikväll har jag spelat sällskapsspel med Johan eftersom jag fick ett sånt sug efter det. Varför kan man inte ha ett förhållande på tre? Alla spel skulle bli så mycket roligare. Nu ska jag krypa upp i soffan med kvällens andra kopp te och läsa några kapitel i min Harry Potter-bok innan läggdags. Imorgon ska jag på arbetsintervju och det ska bli jätteroligt!

Spelhelg?

Idag kom jag på vad som för mig nog skulle kunna ses som en ultimat helg. Jag vill samla ett gäng polare som gillar sällskapsspel lika mycket som jag och Johan (vilket reducerar mängden aktuella polare till att gälla nästan bara Johans polare) och spela sällskapsspel en hel helg. Och då ska det vara sådana spel man typ aldrig spelar annars för att de tar så lång tid. Tillexempel spela igenom hela HeroQuest eller spela Axis&Allies (som jag aldrig ens provat). Ett spelparti över en hel helg. Och massor av Cola eller öl till det.
ÅH, jag skulle alltid minnas en sån helg.

image48

En bra söndag.

Jag fick sova länge eftersom jag gick och lade mig tidigt igår och vaknade utvilad. Åt en god frukost och sen cyklade jag till badhuset, simmade några hundra meter för lite egentligen men tänkte att det är bäst man tar det i etapper. Börjar smått liksom. Har varit och veckohandlat och nu står söndagssteken i ugnen i sin lergryta och steker sig själv och jag ska försöka fortsätta med typografi-motion-filmen som inte alls känns lika bra idag. Nåja.

Vad väntar ni på?

Kom hem från Stockholm vid tolv idag och slängde genast i mig lite frukost och tvätt i maskinen. Tog en riktigt skön dusch och kände hur fräsch-Sofie kom tillbaka. Nu sitter jag instängd i det minst mysiga rummet här hemma och leker med Adobe Premiere. Det ska bli någon slags typografi-motion grej är förhoppningen. Det ser faktiskt ut att kunna bli ganska bra. Förvånande bra åtminstone. Det blir med Lennart Bångs dikt Väntar på Livet och lite skönt pianolir i bakgrunden. Mys. Och faktiskt så är det kul också. Livet leker och Johan är världens färggladaste och finaste idag. Jag blir glad av att bara titta på honom. Det strålar av färg, lycka och levnadsglädje. Puss.

Jag försov mig.

Vaknade när jag egentligen borde vara på väg mot tåget i morse. Blev en rekordsnabb morgon med snabbdusch och packning inför kvällens bravader. Slängde två bredda mackor i väskan och kastade mig på cykeln. Hann med morgontåg nr. 2 och var på kontoret halv tio ändå.

Sitter och leker lite med en jubileumslogga och väntar på att dagen ska ta slut för ikväll blir det öl!