why do you let me stay here?


Bildlänk

Tänkte bara säga att det är tyst här mest för att mitt huvud är lite av en storm. Dagarna går lite för snabbt nu och jag hinner inte riktigt med.

A joyful meeting

En av dessa små söta krabaterna är det!

Söndagsfika.


Skånebesök och skräckfilm

I onsdags kom Malin och Stefan på besök och det firar vi ikväll med lite öl. Förutom det så påminde Malin mig igår om att de ju faktiskt tycker om skräckfilm. Jag som bor ihop med en liten mus (eller två om man räknar Påven) när det gäller skräckfilm men själv tycker att det är både kul och bra jublar lite och hyrde Barnhemmet idag och tänker även "tvinga dom" att se på Them med mig innan helgen är slut. Det gäller ju att passa på!

det sötaste på länge!

Nu blev det en ny kategori på bloggen; Gibson.

För när jag har sett bilder på honom och hans syskon har han blivit så verklig att jag vågar. De är så otroligt små och hjälplösa, jag kan inte riktigt fatta att han flyttar hem till oss om åtta veckor, hur ska vi kunna ta hand om något så skört? (Och jo, de blir ljusare i pälsen när de blir större.)


tänka sig!

Jag är hemma igen efter en påsk med Johans familj. Vi har hunnit med Sala, Borlänge, Davidshyttan och Nyköping och nu tillbaka i Stockholm. En mycket fin helg och det allra bästa hände i torsdags när vi precis kommit fram till Sala när Johan ringde Kriikligans kennel. Hela magen var fylld med fjärilar och jag trodde aldrig jag skulle sluta le när vi fått veta att Gibson finns. På tisdag blir han 2 veckor gammal och om två veckor får vi hälsa på för att peka ut vem av de båda hanvalparna som är Gibson och som kommer bli vår mops om sisådär 2 månader. Jag är så galet glad, han är på riktigt nu!