Fint besök

Idag har vi fint och gosigt besök av mopsen Olga. För tillfället ligger hon under Johans skrivbord och snarkar. Det låter precis som människosnarkningar men är himla mysigt. 

Knappt så jag förstår.

Det är semester och mina dagar förflyter i sakta mak. Jag har det helt underbart i min ledighet och spenderar dagarna med att lapa sol, spela tv-spel, träffa folk jag inte hinner annars och annat som hör sommaren till.

Jag och Johan hälsade på en mopsuppfödare förra veckan och satt på golvet och njöt av överaktiva mopsvalpar och Johan kände ingen allergi alls. Idag var vi där igen och hade tio mopsar lekande runt oss och på oss. Det var nästan magiskt. Och Johan känner ingen allergi och i veckan kommer vi att få låna hem en mops för att bli ännu mer säkra på att hans allergi inte slår ut av mopspäls. Men, vi har iallafall bestämt oss för att om den inte gör det och det går lika bra som de här två gångerna kommer vi att köpa en Gibson när denna uppfödaren får sin nästa kull. Planerat till att vara leveransklara i juni. Jag kan knappt tro att det är sant. Gibson!

I'll be back

Jag har ju tydligen tagit semester både från jobbet och bloggen men så kan det gå när dagarna är lediga och jag bara vill njuta av ledigheten. Jag kommer väl tillbaks så småningom.

Äntligen!

Det må vara så att solen slutat lysa och allt det där, men jag har ändå semester nu. Fyra veckor. Jag tycker att det känns bra.

Självklart.

En dag förra veckan (eller om det var för två veckor sedan) pratade vi på jobbet om vilken låt som skulle spelas om man gifte sig eller gifte om sig. Tydligen är sånt viktigt att fundera på så man inte gör som min chef och väljer fel när det väl är dags. Först hade jag inte en aning för jag tänkte att man måste välja ett klassiskt mästerverk och jag har inte så stor koll på de där typiska bröllopslåtarna. Och jag vill inte ha en låt som jag inte kan referera till när jag gifter mig så efter lite betänketid kom jag på min ultimata bröllopslåt: Jag älskar dig - Doktor Kosmos

Fast den har stark konkurrens med De svåraste orden - [ingenting], för att den fick visa min kärkek till Johan.

(Du laddar ner låtarna genom att klicka på länken)

Resumé

I fredags var jag i Uppsala med grabbarna (det vill säga Johan och hans kompisar) och spelade sällskapsspel och drack öl. Det var väldigt trevligt och om det inte vore för att den söta svarta katten utlöst någon slags allergi hos både mig och Johan så att vi nu är totalt genomförkylda skulle jag säga att det var en perfekt kväll. Men nu har jag svårt att andas...

Det kändes rätt bra …

När vi åkte till jobbet i morse kändes det som semester eftersom vi åkte bil.

Morgonstund...

Åkte ordentligt tidigt till jobbet och var på plats redan halv åtta. När jag vaknade i morse (läs: natt) stod regnet som spön i backen och jag log stort, äntligen. På kontoret märks dock tyvärr inte den lite svalare temperaturen ute, här svettas man fortfarande och tröstar sig med att man i alla fall fått en bordsfläkt.

Jag är redan hungrig på lunch men ska stå ut åtminstone en timme till.