Hundkompis.

Första helgen tillsammans med Gibson är avklarad och man kan väl lugnt säga att han kommit in som en storm i våra liv, även om han är förvånansvärt enkel att ha att göra med. Han är riktigt lugn och älskar att krypa upp i matte eller husses knä för att bara mysa. Han säger till när han vill gå ut och göra ifrån sig och han somnar utan klagomål i sin egen korg på golvet i sovrummet (fast han väcker oss och vill ut och kissa mitt i natten, stackars husse).

Han har hälsat på två av grannhundarna, en dvärgpudel och en amstaff, tyvärr är han ganska mesig med andra hundar och gömmer sig hellre bakom mattes eller husses ben. Därför söker vi efter snälla hundar som vill träffa Gibson på ett lugnt ställe där vi kan släppa dem lösa (vi har en rätt bra innergård till exempel). Här behövs hundsocialiseringsträning!

Fredagsmys

Lite fredagsmys med nya matte och husse, trivs rätt bra faktiskt.

Nya korgen är helt klart godkänd också.


Äntligen, äntligen är han här, fina Gibson. Han verkar ta flytten med ro som ni ser.

Så redo vi kan bli.


The big game hunter.

Jag är så rädd och nervös, en vecka kvar. Det här blir min största utmaning hittills.

In the summertime.

Efter jobbet igår köpte jag blomjord och blommor och planterade i krukorna på loftgången. Sen städade jag av bordet och räcket, sopade golvet och gjorde fint. Under tiden jag gjorde det grillade några grannar på sin loftgång och det luktade grill över hela innergården. Hela min kropp skriker efter grillad mat och jag tänker: "Kan dom så kan jag" och vi tänker köpa en grill igen. Är det sommar så är det!

Sweet thing.

Vi är nyligen hemkomna efter en eftermiddag med Gibson. Idag var nästan mer fantastiskt än alla andra gånger vi varit där. Gibson kände igen oss när vi kom och sprang genast fram för att hälsa, han lyssnar till namnet Gibson och vi fick ta ut honom så att han för första gången fick känna gräs under sina tassar. Vi fikade i solen och Gibson somnade i Johans händer. När vi skulle åka hem var han så trött att han inte ens vaknade när vi reste på oss och vi kunde säga hejdå för sista gången, nästa gång vi träffar honom följer han med oss hem!cold feet.

Gibson har två syskon, Zindra och Zixten, och alla tre valparna har varit "reserverade" en längre tid. Nu fick vi dock reda på att de som skulle haft Zindra har ångrat sig. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan få kalla fötter så här tätt inpå men alla tänker väl inte igenom det som vi har gjort gissar jag. Hur som helst, nu söker uppfödaren efter någon som vill köpa eller vara fodervärd åt Zindra.

Efter de gånger jag träffat henne skulle jag beskriva henne som en riktigt tuff liten tjej. Hon är något större än Gibson men annars är de väldigt lika utseendemässigt. Hon kryper gärna upp i knäet så fort man sätter sig på golvet och är den av valparna som "bestämmer". Jag gillar henne som tusan och hoppas att hon får ett bra hem, precis som Gibson kommer få.


Zindra i förgrunden och Gibson där bak, 5 veckor gamla.The good and the bad

Av Klara @ Swahili Bobs

våren är i stan!


Here it goes.

Äntligen, äntligen kan jag få presentera er för den mycket speciella lilla herren Gibson:
Jag tror inte jag nog kan förklara hur otroligt fantastiskt det känns att han flyttar hem till oss om mindre än fyra veckor, sötmops!