för ett år sedan.

Det är ungefär ett år sedan jag och Therese var i Glasgow.
Så här kul hade vi då:


(och detta inlägget postas mest för att jag vill se hur bra det funkar med bilder i denna designen.)

Städat

Jag har inte speciellt mycket att göra på jobbet idag så jag passade på att vårstäda bloggen lite. Trots att det är långt till vår. Nu borde ni se en vit och grön design här istället. Annars får ni trycka på F5 tills det gör ont i fingret.

Hårfunderingar

Idag funderar jag på hår, mitt eget främst... Jag gick från axellångt till pojkfrisyr under fem år och det var en väldigt långsam förändring även om jag kortade det bra efter studenten (från axellångt till bob) och ungefär lika långt efter VK när jag gick från bob till pojkfrisyrskort. I höstas tänkte jag att det var slut med kortkort och ville låta det växa en bit igen. Problemet är ju att det tar sån fruktansvärd tid när det är så här kort och jag vet ingen som är så otålig som jag när det gäller förändring så innan jul av jag upp och klippte av det lilla som hunnit sparas. Och nu ångrar jag mig förstås. Jag längtar efter hästsvansar i stora rosetter, knutar, massor av hårnålar, klämmor, snedlugg och jag vet inte allt.

Verkligheten slår tillbaka

Nu var det slut på långledigt och slappa tider och jag är tillbaka på jobbet och sliter. Två veckor ledigt för att bara vara var precis vad jag behövde för nu är jag minsann full med inspiration och nya krafter.

Det är klart att en måndagsmorgon alltid är en måndagsmorgon och sängen alltid är som skönast klockan 7 på morgonen. Men när man vet att en blå klänning med både prickar och knappar som man har köpt för pengar man egentligen inte hade hänger och väntar är det helt okej att gå upp ur sängen ändå. Äntligen känner jag mig vacker, söt och glad trots att ansiktet är finnigt, kroppen trött och veckan precis har börjat. Tack tack tack ledighet, vi ses igen i sommar.

Vad gäller 2010 så tror jag året har alla möjligheter att bli riktigt bra. Jag tänker i alla fall göra mitt bästa för att det ska bli så. Nya krafter var det ja!

Hej

Jag är inte död eller så men jag har varit så himla ledig ett tag. Nu återgår livet snart i vanlig takt. Jag tror jag ska ta det lite lugnt fram tills måndag men sen ses vi igen.