En snabb uppdatering.

Vi har kommit hem från midsommarfirandet i Dalarna där vi hade det så otroligt fint. Jag gick barfota och barbent mest hela tiden och Gibson slapp ha koppel. Jag har fått en inte så fin lugg-bränna i ansiktet och en ungefär lika inte-fin t-shirt-bränna. Sen när vi kom hem köpte jag den där vita fina cykeln som jag tittat på ett tag, och fick den för halva priset! Idag hade Gibson hundvakt och jag skrev in mig på arbetsförmedlingen och fick en bra handledare där och sen shoppade jag för min allra sista lön, små saker som kan vara bra när det är sommar. Jag ska be Johan göra våra midsommarbilder superfina och sen kan jag dela dem med er.
Sommaren är så himla fin i år.

Gibson trixar!

Jag hade någon idé om att försöka lära Gibson ett trix varje vecka som vi kan visa för Johan på fredagen, här är vad vi tränat på den här veckan. Duktig kille!

de senaste dagarna.

Min första vecka själv med Gibson har gått fort som attans, den där lilla krabaten tar upp mycket tid och energi men ger ofantligt mycket kärlek tillbaka. Ledigheten hade nog helt klart varit mycket tråkigare utan honom. Hela mitt hjärta bultar av kärlek när jag ser honom.
Igår träffade vi systern Humlan för mycket lek och mopsbus, var himla trevligt tyckte både matte, husse, Gibson och Humlan och hennes husse. Ni ser ju själva:


Det är kul med Gibson och Humlan för de är så otroligt lika, som små små valpar såg man knappt skillnad på dem men nu har de ändrats lite grann. Gibson börjar dra ifrån storleksmässigt precis som väntat eftersom han ju är hane och så verkar han få en ljusare och kortare päls, men se så lika de är:

Gibson

Humlan

Gibson tvättar.


Världens finaste Mr. G


Imorgon firar vi sista dagen.

Imorgon jobbar jag sista dagen på jobbet, sen ska jag vara ledig (eller ja, söka jobb) i tre månader innan jag förhoppningsvis börjar plugga igen. Jag har bakat en tårta så att vi kan fira på jobbet. Oj så skönt det ska bli!