One more time with feeling

Helgen började lite halvkass men blev mycket bättre efter en dag med mopsmys igår. Nettan från Kriikkligans kennel var och hälsade på oss under dagen och kramigare och gosigare hund får man nog leta efter. För varje gång vi träffar deras hundar blir vi mer och mer säkra på Gibson. (Om det nu går…) Är riktigt glad att vi fått kontakt med den uppfödaren, de har varit så trevliga och tillmötesgående i alla våra frågor och när vi velat komma och kramas. Det känns tryggt och viktigt för mig och oss. Kvällen slutade sen rätt tidigt för fullt ös med mops tar på krafterna.

Och nu var det måndag och då är vi lite närmre hösten. Vi har tjuvstartat med att tända ljus och titta på film om kvällarna. Det kan nog vara något av det bästa nånsin.

Kommentarer
Postat av: fine

När Gibson kommer hem till er kommer det finnas en tjej här hemma redo att lära honom allt om hur det är att vara mops i Stockholm ;)

Postat av: Sofie

Hehe, det tror jag alldeles säkert. :)

2009-09-08 @ 13:17:12
URL: http://sofiegunnarsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller med dig gällande ljus och film, är så mysigt. Och så lite varm choklad på det.Kan ni inte komma hit någon kväll och spela lite spel, dricka varm choklad och se en film och hälsa hösten välkommen?

2009-09-09 @ 08:18:16
URL: http://emmafahlstedt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback