Den nya tiden.

I lördags tog jag och Johan bilen till Telefonplan och gick längs med gatorna för att lära känna vår nya stadsdel lite. Vi mötte Cajsa i Svandammsparken, som ju kommer bli vår närmsta park, och åt lunch och chillade i solen. Det var svårt att föreställa sig att man om bara två månader faktiskt bor där. Härligt men svårt.

Nästa gång vi kan njuta av solen i Svandammsparken kanske vi har vår lilla mopsvalp Gibson med oss också. Helt klart skumt.

Kommentarer
Postat av: fine

vilken kennel var ni och hälsade på hos?

Va roligt att ni snart flyttar hit! :D

Postat av: Sofie

Vi har varit på Kriikliigans (eller nåt liknande). De är urmysiga och nästan tvingar oss att fortsätta komma och mopsmysa tills vi får hem Gibson själva.

2009-09-01 @ 10:37:17
URL: http://sofiegunnarsson.blogg.se/
Postat av: fine

åh va mysigt! gibson. ja det kommer bli fint som snus det! :Dglöm inte den extra försäkringen, den som täcker kostnader för eventuell operation för att förenkla andningen, den ingår inte i standardförsäkring - iaf inte hos Agria.När kommer deras tik att valpa?

2009-09-01 @ 16:12:42
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Sofie

De kommer att paras i januari/december så valaparna kommer väl i mars/april. Beror klart på i vilken av hennes två kullar vi tar valp med men förhoppningsvis får min favorittik en hane, annars blir det Johans favorittik. De är planerade ungefär samtidigt ändå så Gibson kommer hem till oss i maj/juni/juli nånting.

2009-09-01 @ 17:44:07
URL: http://sofiegunnarsson.blogg.se/
Postat av: fine

hoppas allt går jättebra med flytten och att det blir din favvotik som blir dräktig ;)

2009-09-02 @ 09:08:06
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback