Low activity.

Låg aktivitet på bloggen under gårdagen, jag var väl upptagen med att jobba eller nåt annat viktigt. Blev helt förvånad när jag loggade in idag och hade massor av nya kommentarer iallafall, den här gången har jag ju inte ens kommenterat hos någon som kan ha lockat folk till mig. Undrar vad det då är?

Igår fick jag hem Viva Piñata, gulligt litet spel tyckte jag och spelade i flera timmar. Dock måste jag ha missuppfattat något, min trädgård växte inte och det borde den väl ha gjort? Jag kom upp i level 10 iallafall, någon som spelat spelet får gärna säga om det ska vara så? Fick ju inte plats med alla piñatahus i trädgården till slut. Borde inte ett spel utfärdat för barn vara ganska lätt ändå?Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sv: Jag måste nog pröva baka cupcakes någon gång innan jag dör :)

Postat av: Mysteries

Tack då vet jag. Kan tänka mig att cupkakes är väldigt sött. För mig får det bara bli äta med ögat eftersom jag ogillar marsipan ;))

2008-06-13 @ 11:52:55
URL: http://mysteries.blogg.se/
Postat av: Mette

Ja fast jag är trött på mitt "tråkiga" vanliga sims och vår nedladdning är så slö så det skulle ta typ en månad att ladda ner..ahha..bra ide annars kompis =)

2008-06-13 @ 11:56:59
URL: http://mariethe.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Sv: Det har du rätt i :)

2008-06-13 @ 11:57:26
URL: http://typperra.blogg.se/
Postat av: Mysteries

Det lät supersmarrigt! Gud vad du är finurlig hihi. Ska allt ta och baka i helgen :))

2008-06-13 @ 12:48:10
URL: http://mysteries.blogg.se/
Postat av: Katarina Gladun

Mysteries: Hejsan! jag måste verkligen få tag i personen som heter Mysteries (Blogg: http://mysteries.blogg.se/ ) och dennes meljadress eller blogg loggin.. någon som kan fixa det??

2008-09-25 @ 16:55:49
URL: http://kkatt.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback