Det där med frukost.

Ett bra tag nu så har jag varit inne i en anti-frukost-period. Det spelar ingen roll hurdan frukost jag gör det smakar ändå bara apa. Det slutar med att jag knappt äter någon frukost hemma men eftersom jag har fått i mig litegrann behöver jag ju inte äta frukost på jobbet. Och min kropp är van vid frukost ska sägas, jag brukar äta mycket frukost. Och nu, knappt nånting. Därför sitter jag halv elva på jobbet och är hungrig som ett djur men då kan jag inte äta lunch för då hinner jag bli hungrig en gång till innan dagen är slut och det funkar ju inte.

Såklart, den bästa lösningen är att äta frukost, tvinga mig själv. Men det går inte. Frukost är tråkigt och alltid likadant. Jag behöver piffa upp den lite tror jag, kanske kunde man se till att göra en riktigt färgglad frukost? Men hur?

Kommentarer
Postat av: cajjan

typ yoghurt med bär och frukt. eller mackor med en massa fina saker på. eller så äter du mellanmål på jobbet, halleeeoo..

Postat av: Amanda

Du kanske ska äta frukost ur sånna här! 487.html" rel="nofollow">http://www.broarne.se/butik/shop/rice-glad-design-/frukost-och-dessertskalar/p487.html

2008-08-13 @ 09:01:25
URL: http://amheni.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hoppsan, lite fel länk. Men kolla på RICE grejerna ;)

2008-08-13 @ 09:02:51
Postat av: Sofie

Men gud! Det är klart att jag ska! :)

2008-08-13 @ 10:11:52
URL: http://sofiegunnarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback