Dan före dan före dopparedan.

Igårkväll var jag hemma hos Malin och kollade på film med henne och Kajsa, riktigt riktigt trevligt att träffa dom igen! Snacka skit och göra ingenting, me like!

Idag har jag varit i stan tillsammans med Robin så han kunde köpa klart sina julklappar och efter det blev jag paketinslagningsansvarig för allt som fanns kvar hemma. Det var lite väl många paketer för att det skulle vara kul tyvärr. Men nu är det iaf klart och jag sitter klädd för middag och julfirande hos farmor och farfar ikväll. Spännande att se vad gnället ska handla om i år. Men det ska bli ganska trevligt ändå.

Snart ska vi klä granen, det tycker jag om. Sen får man god glögg och pepparkakor för att slappna av och bara titta på den fina granen. Innan dess ska jag spela lite på brorsans Wii.

Kommentarer
Postat av: johanna

hej på dig =D

är du inte medlem i gratisbio ännu se till och bli
det då ! för vad passar bättre i december månad än gratis biobiljetter och present kort på de största kedjorna som tex hm vero moda dinsko åhlens kicks och många fler. klicka på länken nedan och bli medlem :) för varje vän du sedan värvar får du 200 poäng , och för att få en bio biljett behöver du 400 poäng :) 2 vänner = en biobiljett. något som man även ska kolla in är fliken där det står poäng , där ska du klicka in dig på olika sidor och sedan tjänar du en massa poäng på bara det. jag har precis tjänat ihop 80 poäng genom att bli medlem på sidor bara och inget mer. ville bara tillägga också att det är helt gratis. många kan känna att de kan luras med mera. men jag garanterar att det är gratis och behöver ni hjälp med något så är det bara att fråga mig.

här är länken ; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=16563

hoppas du får en mysig jul och ett gott nytt år

Postat av: Emma

åh,mysigt att klä granen. =) det hade redan gjorts när jag kom hem ju. =/ men får titta på den istället. =D ha en mysig kväll!

2007-12-22 @ 15:38:58
URL: http://thabojan.blogg.se
Postat av: Johan

DET HETER PAKET I PLURAL! ;)

God jul bästa du.

2007-12-22 @ 21:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback