Det parigaste man kan göra.

Idag har vi varit på utflykt, det har kostat nästan en hel månadsbudget. Men det var värt det.

Vi började dagen med att hämta vår hyrbil på OKQ8, sedan körde vi mot IKEA, Kungens Kurva, där hade jag aldrig varit förut och det var häftigt att få komma till Sveriges största IKEA. Vi köpte lite smågrejer som vi behövde och inte behövde. På IKEA gick vi och höll varandra i handen och såg fett kära ut, det är det mest pariga man kan göra, har vi fått höra. Men faktiskt så är vi ett par så det är okej.
Trots IKEA-besöket fick vi inte vår DVD-hylla som vi egentligen behövde eftersom den andra blivit full. Bilen var helt enkelt för liten.

Efter IKEA bar det vidare mot Kista Galleria. Där köpte jag mig lite god mat, två skivor (R.E.M "The best of" och Red Hot Chilipeppers "Californication"), Linda Skugges krönikasamling och leksak till gerbilerna. Johan hittade även ett par fett heta byxor som han får en riktigt läcker häck i.

Sedan busade vi lite på en skogsväg med bilen innan vi körde till Willys och fet-storhandlade.

Nu har vi nästan nyss kommit hem och håller på att laga kycklingmiddag som luktar helt wonderbar. Sen blir det nog läggdags så man orkar med morgondagen med jobb och valborgsfirande i Uppsala.

Kommentarer
Postat av: cp

"ett par fett heta byxor som han får en riktigt läcker häck i." HAHAHAHAHA!

Jag har alltid trott att IKEA Älmhult är Sveriges största.. Eller är det kanske bara typ Sveriges mest kände?

2007-04-30 @ 11:35:07
Postat av: Sofie

Det är Sveriges första IKEA i Älmhult, så ett av de kändaste iaf. :)

2007-05-01 @ 14:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback