Mitt nya tillfälliga hem.

Dagen till ända, jag krossade Johan hela två gånger i Descent idag och det känns ganska bra. Imorgon ska vi packa hela dagen eftersom vi drar till Sala på lördag. Det känns så grymt konstigt att flytta härifrån i sex veckor, så länge har jag inte varit borta från mitt eget hem sen jag flyttade hemifrån för två år sen. Men det ska nog gå bra. Lite som en extrasemester fast jag börjar jobba på måndag. Men det vill jag helst inte tänka på ännu. Först ska det bli en trevlig helg i Sala, mitt nya hem för några veckor.

Journeys in the dark.

Vi tänkte att vi skulle testa vårt nya spel idag, 2-4 timmar ska ett quest ta att spela igenom och vi började direkt efter frukost och blev precis färdiga. Förvisso har vi hunnit handla och äta lite lunch emellan men hela dagen försvann visst i den där spelgrottan. Jag var förstås overlord och Johan spelade två hjältar som var chanslösa mot grottans utmaningar. Fantastiskt nördigt spel. Helt fast, jag ska spela det massor.


This day was great.

Stockholm min fina stad. Jag och Cajsa tog en båt till Vaxholm och lade oss och solade ett tag. Mitt bland alla myrorna upptäckte vi och packade våra saker och drog. Nästa äventyr blev att köpa Descent på SF. Det var verkligen asjobbigt att släpa tillbaka det i den varma solen. It better be good!

Tanken var egentligen att vi skulle till Grönan ikväll men vi var alldeles för trötta så vi köpte en latte och valde att titta på Sandor/Ida istället Gammal favorit.

Semesterplaner.

Jag stormtrivs på min semester och trots att jag i princip inte gjort nånting sen vi kom tillbaka till Nyköping så har den här veckan känts så grymt skönt lång. Veckan som kommer är dock lite mer planerad. Blir Stockholm över två dagar för att gå på Gröna Lund med Cajsa och sen Skansen med Johan. Härliga tider. På fredag ska jag på återbesök hos naprapaten och så har vi tänkt hinna med en runda Lasergame också någon dag. Och en sällskapsspelskväll för vi ska förhoppningsvis köpa Descent i Stockholm. Wow alltså, vilken vecka det blir. Mums.

Sen blir det ju flytt på lördag inför stambytet. Tänk att det redan gått ett år sen vi flyttade in i den här lägenheten. Tiden den springer iväg minsann.

Passionsblomma - 26 juli



En underbart fin blomma tycker jag och tänk att den faktiskt heter passionsblomma. Det är ju fantastiskt.

Fina utflykt.

I onsdags var Johans föräldrar på besök. De hade packat en picknickkorg så vi körde till Stendörren på utflykt. Vackrare ställe får man leta efter. Där satt vi på klipporna i sommarvärmen och vinden och åt pitabröd och bara njöt av att man kan ha det så bra. Jag doppade fötterna i vattnet och det var rysligt kallt. Men fint, väldigt fint.



Visst kan man ha det sämre?

En dag i solen.

Härliga sommar! Idag åkte vi till Oxelösund för att sola och bada och stannade på en badplats för småbarn i ungefär två timmar. När vi kom hem insåg jag att jag är bränd röd kräfta men det är rätt okej. Jag fick iallafall lite färg. Snart ska vi grilla och sen ska jag dra till Terry och dricka lite öl. Ölkväll är fint.

Förresten är det för att jag njuter så av min semester som uppdateringarna blir ganska glesa.

Lillebror.



Det här mina vänner, det är min lillebror. Han är nog världens bästa och en av mina bästa vänner. Det har han alltid varit. När vi var små sparkade vi fotboll i trädgården och klippte gräsmattan med papperssaxar. Något äldre spelade vi Fifa på Playstation och jag fick spö så det slog om det. När jag var ledsen och förvirrad tonåring visade han på lite blyga sätt att han tyckte om mig precis som jag var och att "alla andra bara har helt fel". Han är en lillebror som jag är stolt över.

Nu är det 50 mil emellan oss och jag pratar med honom alltför sällan. När vi var i Skåne en vecka hängde han med oss nästan hela tiden och det var helt fantastiskt. För att han är en underbar människa och en underbar vän. Och så är han så lik mig på alla sätt och vis och jag ler när han berättar om sina festkvällar och upptåg för jag känner igen mig så väl. Det kommer gå bra för min lillebror. Han är fin.

En hel dag.

Nu är dagen typ slut. Jag har mest slängt bort den i soffan. Har galet ont i axlar och rygg fortfarande efter mörbultningen hos naprapaten. Trodde hela grejen var att man skulle få mindre ont men icke, jag har mer ont än när jag först gick dit.

Imorgon ska vi åka med Johans föräldrar på utflykt. Värsta mysigt och jag får hoppas jag sover bort allt det onda i ryggen. Usch.

Min rygg är som plåt.

Galet ont gjorde det hos naprapaten. Nu känner jag mig som en ynklig gammal gumma som har ont överallt. Det var tydligen riktigt illa med min rygg och mina axlar, hårt som plåt och musklerna har knutit ihop sig som strängar längs hela ryggen. Galet. Återbesök blir nästa fredag och förhoppningsvis kan han fixa mig då, annars blir det eventuellt en sjukskrivning och det pallar jag verkligen inte!

Nu ska jag bli fixad.

Äntligen! Idag ska jag gå till naprapaten. Har varit stel i rygg, nacke och axlar länge nu och det var verkligen på tiden attg jag tog mig tid och råd att fixa till det här. Dessutom har jag gått med smärtor i nacken nu de senaste dagarna och det känns inte alls okej. Hoppas på att han kan fixa mig idag så jag kommer hem som en ny människa.

Cajsas mozzarellasallad.



Vi firade Nyköpings-semestern med sallad och vin igårkväll. Jag var så imponerad av Cajsas mozzarellasallad när jag var där så jag svängde ihop en likadan och bjöd Johan på. Det var riktigt smaskigt.

Semestercupcakes.





Idag har varit en lugn och ganska tråkig dag. Det mest nyttiga jag gjort har varit att härja i köket. Bland annat fixade jag fram cupcakes till eftermiddagsfika till mig och Johan. I dom hade jag chokladmousse med lattesmak och sen sockerpasta ovanpå med sockerpasteblommor. Både fint och gott.

That's what friends are for.



För vissa människor skulle jag göra i princip vad som helst. För att de förtjänar det. För att de är såna som skulle slagit sig blodiga för min skull. Eller för att de bara kantar mina dagar med guldglitter och får mig att må bra. Kanske för att de är det finaste som finns på den här jorden och för att de är det som gör att man alltid orkar, hur jävligt allt än känns. För att riktigt fin vänskap är det enda som räknas.

Spelens mästare.

Hemma nu. Vi har packat upp, dammsugit, ätit på Kina-restaurang, duschat och slappat lite. Snart kommer Sven och Emil hit. Vi ska ägna kvällen åt att dricka vin och spela sällskapsspel. Himla trevligt. Johan har köpt tre nya spel under en vecka i Skåne. Helt magiskt och bra.


Snart reser jag.

Kvällen igår var helt underbar. Vi började hos Malin där vi drack lite öl och spelade egentillverkat Galenpanna. Efter någon timme drog vi vidare till Biljard där vi mötte upp AD och sen var det biljardspel, nachos och öl för hela slanten. Runt ett tog vi en taxi hem och stupade i säng, då hade jag hunnit vinna i killer två gånger. Nu ska jag äta frukost och packa ihop väskan för att resa tillbaka till Nyköping. Med blandade känslor måste sägas. Jag hade gärna tillbringat fler dagar i Skåne, det har varit en underbar vecka!

Skånes sista dagar.

Vi är nyss hemkomna från en kväll hos Morfar där vi blev bjudna på kaffe och kakor. Efter  fika bar det av mot Landön för att morfar ville visa Johan Skånes skärgård. Det är vackert där ute. Vi vandrade omkring lite för länge men det var mysigt.

Imorgon får vi besök från Malmö och Johans kompis Fredrik. Då ska vi ta oss in mot staden och dricka öl någonstans, förhoppningsvis i en park men det ska säkerligen regna. I och för sig får jag ingen öl heller för jag ska köra bil. Sista dagen i Skåneland imorgon. Kvällen ska spenderas fint på Biljardkompaniet med öl, nötter och biljardspel, fint avslut.


Familjesemester.

Jag tycker väldigt mycket om min familj, de är fina. I tisdags tog vi allihop tåget över sundet och hamnade i Köpenhamn, där drog vi omkring en hel dag på Ströget och stannade på så många uteserveringar vi kunde och drack öl. I Nyhavn satt vi på hamnkanten och åt en glass. Robin och Johan tävlade i pizzabuffé och det slutade lika med 6½ bitar vardera. Vi gick till Johans guldgruva där han köpte massor av nya spännande öl och två nya specialglas. Jag fick med mig två hallonöl hem och ett par skor. Fina tiders.




Kidnappning.

Idag bestämde jag och Johan oss för att vara lite busiga, därför åkte vi till Kjuge och kidnappade Cajsa. Hon fick en ögonbindel och sedan satte vi oss i bilen och körde på lite äventyr. Först blev det en lunch på Zeke's där vi roade oss med att skrämma Cajsa med vad nästa stopp skulle bli. Höga hopp, lejon, blöta kläder och skador varnade vi för. Efter lunchen fick hon på sig ögonbindel igen och vi körde vidare. Sista stoppet blev betydligt lugnare än hon väntat sig och vi ägnade 20 minuter åt att skjuta varandra med laserpistol på Laserdome. Kidnappningen avslutades med glass i vårt kök. Det var fint och kul.






En månad.

Idag är det precis en månad sen Sebastian körde ihjäl sig. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på det. Nu ska jag köra till kyrkogården och skänka honom en extra tanke. Varför varför varför?

Det är fortfarande nästintill ofattbart, att hans namn står på en gravsten. Han hade ju så mycket kvar. Vi hörs snart Basti.

Semestern i text och bild.

Fredag.
Jag åkte hem till Cajsa efter jobbet. Vi åt underbart god mozzarella-sallad, drack Rosé och snackade mysprat.






Lördag.
Åkte tåg hem och besökte Kristianstadsdagarna på kvällen. Det var ingen höjdare.


Söndag.
Vi firade mammas födelsedag. Jag hade målat en tavla till henne och tillsammans med Johan gjorde jag en tårta dagen till ära.






Måndag.
Vi har suttit i Tivoliparken med Cajsa hela eftermiddagen och ätit picknicktallrik, chips och druckit lite öl. Mys.




Fortsättningen.
Imorgon åker vi till Köpenhamn med hela familjen. Annars blir det nog mest lugnt mys. Flera dagar i Tivoliparken och kanske nån på stranden. Sen åker vi tillbaka till Nyköping och semestrar där. Fint.

Den skånska luften.

Hemma i Skåne. I lördags blev det utgång på Kristianstadsdagarna och det var väl ingen höjdare direkt. Förfesten var kul men sen kunde jag sparat mina pengar känns det som. Igår firade vi mamma och av mig fick hon en egenmålad tavla, den första någonsin. Jag och Johan bakade en tårta till henne också som blev både fin och uppskattad. Nu ska vi snart bege oss in mot stan och bara slappa. Det är så härligt med semester.

Nu har jag semester.

Arbetsdagen är slut. Vi har ärit gemensam lunch och nu får man i princip gå hem när man vill. Jag ska däremot stanna på kontoret ett tag och sitta i en soffa och dricka öl. Himla fint.

När jag känner mig klar med öldrickandet ska jag åka och möta Cajsa nånstans och få nycklar till hennes lägenhet där kvällen ska spenderas som franska damer med rosévin, sallad och fransk film. Det blir en bra fredag och imorgon åker jag till Skåne. Ja, den här semestern är efterlängtad.

De svåraste orden.

Det här är en så fin låttext. Jag brände låten på en skiva och gav till Johan för ungefär ett och halvt år sen. För jag vågade inte riktigt säga det rakt ut.


Älskling, när jag ser dig, förändras allt
du värmer upp allt i mig som varit kallt
du är som solsken efter regn, jag har ingenting att ge dig
men jag ber dig
stanna kvar hos mig


Älskling, när du är med mig, går jag omkring i en dröm
jag vågar visa dig allting som jag håller gömt
när jag mår dåligt ger du mig tröst
lägger mitt huvud mot ditt bröst
och jag kan höra änglarna i din röst


Du är det enda fina som finns kvar på den här jorden
nu har jag samlat modet för att säga de svåraste orden:
Jag älskar dig


Att fixa ett misstag.

Innan jag skulle på hårdrocksfest förra helgen tänkte jag att jag själv skulle frisera luggen lite. Det slutade med att polisongerna rök och jag såg ut som en potta. Förmoldigen var det bara jag som såg det men det känns ändå inte helt okej. Just därför tänker jag gå från jobbet halv tre idag och hålla tummarna för att min superfrisör kan fixa det här misstaget.

Den staden alltså.

Jag vaknade en dag i Kristianstad och hade fått nog. Staden, människorna och livet tog kål på mig. Jag var arton år, hade precis tagit studenten och sommarens fester var slut. Det var ungefär då jag fick brevet om att jag kommit in på skolan i Nyköping. Jag hoppade av glädje hemma i källaren. Jag älskade tanken på att flytta ifrån allting samtidigt som jag var livrädd. Jag sa upp mig från jobbet, hade en avskedsfest med vännerna på Biljard och sen drog jag.


Ungefär så här var avskedsfesten.


Hela familjen var med och hjälpte mig flytta. Det var en underbar känsla när jag tog första steget in i min egen lägenhet och mitt eget liv. Pappa och lillebror bar kartonger, mamma diskade och städade medans jag själv mest pekade och gav order. Fantastiskt. När de lämnade mig på söndagen grät både jag och mamma. 50 mil iväg skulle dom vara, jämt!


Såhär blev min egen första lägenhet.


På måndagen började jag utbildningen och redan första dagen visste jag att Katta och Therese skulle komma att bli riktigt goda vänner till mig. De såg ut som jag och vi hängde hela dagen. Johan ringde mig en kväll och bad att få hälsa på. Vi satt i min soffa och tittade på tv och ritade med kritor till in på natten och sen sa jag åt honom att gå hem. Det var en fantastisk tid. Jag minns att jag tänkte, i Nyköping är allt så kul och pojkarna så mycket finare. I Kristianstad hade jag dött.


Nån galen fest där i början.


Det var nångång i december det hände. För första gången i mitt liv. Det var kärlek. Riktig äkta kärlek. Johan hade sedan länge börjat komma till mig varje dag. Han sa saker som ingen tidigare hade sagt och såg på mig på ett sätt som fick det att bubbla i hela kroppen. Det var en fantastisk känsla och allt kändes så värdefullt. Det var inte alls som att kyssa pojkar i Kristianstad. Det var fjärilar i magen hela dagarna.


Kärleken fann mig och jag hade fjärilar i magen hela dagarna.


Att flytta till Nyköping är nog det bästa jag gjort. Jag känner mig så levande och det är så fint. Nu är det sommar, jag ska fylla 21 i höst, och snart har jag sommarlov och jag ska gå på Skansen för första gången någonsin. Och precis nu ska jag gå in och ge min finaste människa en stor kram. I Nyköping. Fantastiskt.

Fina saker.

Jag har en relativt ny kategori på bloggen som heter Fina saker. Jag älskar den kategorin, egentligen skulle jag önska att hela bloggen var precis så men jag är för skrivglad för att kunna hålla mig till det. Men den kategorin är verkligen fin och jag läser den flera gånger själv varje dag. Som en egen liten fin blogg nästan. Jag ska försöka fylla på med massor av fina saker och när ni ser att något ligger i den kategorin så kan ni tänka på att jag faktiskt tänkt till lite extra och att det som står där betyder lite extra för mig.

Och den kategorin liksom lyfter hela bloggen lite. Det är vad jag tycker.

Övertid.

Denna veckan är rent jävlig på jobbet. Jag jobbar och sliter och dagarna bara försvinner iväg och när jag tror att klockan rimligtvis är tre är den fem och jag får sitta kvar extra timmar och jobba. Det gör inte så mycket för det är kul att ha mycket att göra men det suger att jag inser att hela min vecka kommer bestå av övertid. På fredag tar jag iallafall semester.

Take care.

Mina vänner har varit väldigt bra på att pigga upp och ta hand om mig genom åren. Jag vill tro att jag själv varit ganska bra på det också men vet samtidigt att jag försakat dem en del sen jag träffade Johan. Han stormade in i mitt liv och tog all min energi och kraft genom att vara så fin och genom att vara ett nytt och spännande kapitel. Dessutom vill jag tro att mina vänner själva klarat sig ganska bra ändå.

Men när Cajsa är lite förvirrad så försöker jag iallafall göra mitt bästa. Därför ska jag träffa henne snabbt på lunchen och ge henne en dvd-spelare med en fransk film i. Klart hon behöver sällskap av en mysig fransk historia och en kopp te under ensamma kvällar. Som ett litet substitut för att jag inte kan ligga och gråta med henne i en soffa.


This one's for you.

När jag var sexton och hade gått en termin på gymnasiet var Cajsa min bästa vän. Vi såg likadana ut i ljusa Levi's, We-tröjor och kepsar. Vi var dödligt förälskade i skatekillar och att det inte var besvarat förstörde oss. Vi gick på fester och drack importerad sprit i våra egna snapsglas och blev fulla. Vi åkte hem och sov i bäddsoffan i källaren. Nina Rochelle stod för musiken och vi grät för att ingen förstod att vi var menade för något som var större och bättre. Vi hatade att det var så.

Texterna var perfekta. "Jag säger livet är de nätter då jag inte kan sova". Och det var precis så det var. Sen spelade de på Tivolirock i Kristianstad och vi stod längst fram och missade inte en textrad mellan tårarna som bara sprutade. Hela det året var bara så tragiskt fint.




Hårdrock.

Festen igår var riktigt rolig. Jag älskar att klä ut mig. De bästa festerna är de där man får klä ut sig, utan tvekan.

Nu är jag lite sliten och känner hur magen arbetar för att bearbeta gårdagen. En dusch ska få pigga upp mig och sen blir det till att handla massa mat. Gott det. Johan kommer hem vid tre och då tänkte jag bjuda honom på champagne, jordgubbar och mörk choklad. Bara för att han är så fin liksom.

Breaking glass.

Under de senaste månaderna har jag och Johan varit ruskigt bra på att slå sönder våra dricksglas här hemma, från att ha haft åtta finns det nu typ tre kvar. Inget vi har sörjt överdrivet för det var ju ändå bara vanliga tråkiga IKEA-glas som vi inte gillade nåt vidare ändå. Vi har pratat ett tag om att vi borde skaffa oss snygga dricksglas istället. Klart det blir bättre med snygga designgrejer. Jag hittade helt underbara med flamingos på men de var lite väl dyra för oss, 100 spänn för två glas känns lite överdrivet när man är så bra på att slå sönder som vi är.

Nu var de dock nersatta till halva priset så jag har köpt hem sex stycken och dom är faktiskt helt underbara!


Det är lite synd om mig.

Det är ingen god morgon för jag har nästan inte sovit nånting i natt. Jag brukar ha svårt att sova, och speciellt när inte Johan är hemma. En dubbelsäng är liksom lite för stor. I natt har jag dessutom haft sjukt ont i magen och allt det där tillsammans ledde såklart till minimalt med sömn. Nu sitter jag här och är extremt trött och har ont i magen fortfarande. Hoppas det går över till ikväll för jag ska ju på hårdrocksfest. Inte så kul att gå när man mår halvkass. Buhu.

Lite frukost och en dusch skulle vara fint och sen ska jag bege mig ner på stan.

Ensamhelg.

Jag har ätit kyvklingklubbor och potatissallad och det var okej gott. Blir sån enkel mat när man lagar åt sig själv och är hemma sent på kvällen, men det funkar väl. Under tiden kycklingen var i ugnen hann jag städa vardagsrum och hall och nu tänker jag ge mig på badrummet och sen köket. Sovrummen får vänta tills imorgon, det är ju trots allt fredagskväll och jag förtjänar en skön kväll i soffan med en bra film.

Johan är i Sala över helgen. Ganska skönt faktiskt. Vara själv och bara ta hand om mig, lägenheten och mössen. Fast det är tur att han är tillbaka på söndag, annars hade jag börjat sakna. Imorgon blir det hårdrocksfest och jag har fortfarande ingen outfit. Håller tummarna för att Nypan har något att bjuda på imorgon.

Tropisk hetta

Jag skojar inte när jag säger att det är 28 grader varmt på vårt kontor. Det är helt sjukt faktiskt. Svetten dryper. Det är härligt, arbetsmoralen blir så hög liksom. Och orken.

Tydligen kommer proppen på måndag. Då blir det verkligen stress hela dagen, jag förbereder mig redan mentalt. Fint va?

Finally friday!

Jag har haft en lång vecka. Iallafall har det känts så, men nu är den snart slut och idag är jag sjukt positiv på jobbet. Det blir nog en bra dag! Har inte så mycket uppgifter framför mig eftersom jag väntar på att alla andra ska släppa ifrån sig eftersom jag står sist i ledet som originalare och illustratör. Jag fasar inför den dagen då proppen kommer och jag får sitta här hela kvällarna och jobba.

Idag ska jag sitta och mysa med de få uppgifter jag har och leka i Illustrator. Jag hittade en illustration på istock som var väldigt fin och jag tänker vara så fräck så jag bara gör precis den. Bara för att den var så mysig med fina färger och så. Lite som en målarbok liksom.

Sweet thing.

Var med Johan och tittade på Alice in Videoland på Peace & Love och dom gör faktiskt ruskigt bra musik. Dessutom var de fraligt bra live. Två favoritlåtar har jag "Sweet Thing" och "Naked". Tänkte bjuda er på tonerna till den förtsnämnda. Det är ingen video, bara musik. Bra musik.


Jag är lilla tjejen.

Idag ska jag hålla mitt första kundmöte. Jag känner mig sådär förberedd måste jag säga. Här ska jag gå in som lilla tjejen till megastora företaget och låtsas att jag varit AD och berätta varför de ska köpa mina idéer. Gulp. Jag trivs faktiskt bättre i skuggan, sitter hellre bakom och nickar och håller käft. Men det går säkert bra, även om det hade varit kul att få veta det mer än 45 minuter innan mötet. Wish me luck.

Förresten går mitt avtal på jobbet ut innan mina chefer är tillbaka från semestern. Lustigt.

Min fiende.

Sitter och försöker jobba i PowerPoint. Jag hatar verkligen det programmet, varför kör man inte pdf:er istället? PowerPoint är sjukt osmart och ologiskt. Allt tar ju dubbelt så lång tid som om jag skulle gjort det i InDesign. Suck.

För övrigt ringer det till kontoret hela tiden idag för vår ansökningsannons för ny AD har kommit upp på Resumé och folk verkar vilja jobba som AD. Dessutom blev mailkorgen på ansökningsmailen full. Då blir det mycket samtal. Lite drygt men kul samtidigt förstås. Roligt med nya kreavtiva människor att inspireras och lära sig av!

Hej så länge.

Bildkavalkad.

Nu har jag gått igenom alla 500 bilder från Peace & Love och valt ut de 50 jag tyckte var bäst. Här får ni dock bara bandbilderna och någon enstaka från campingen. Resten får ni hitta på facebook eller i min bilddagbok som faktiskt lever ganska sällan.


Kaizers Orchestra


Manu Chao


Miss Li


Thåström


Billie the vision and the dancers


Looptroop Rockers




Måndagen den 16 juni.

En riktigt mörk dag, måndag den 16 juni. Jag har försökt tänka väldigt lite på det och nu kan jag faktiskt se på det med lite distans. Dagens hemskheter började med att mamma ringde och berättade att hon dragit av en sena i armen. Stackaren är sjukskriven hela sommaren och går med gips. Hon får inte göra i princip någonting med armen. Lagom kul.

Värre blev det. Min gamla vän Sebastian dog samma dag. Bilolycka. Han finns inte mer och vi kommer aldrig mer att ses. Jag har inte träffat honom sen vi firade min 20-årsdag. Tanken på att han var så olycklig och mådde så dåligt är hemsk. Men jag respekterar honom, han orkade inte mer. På fredag begravs han i Trolle Ljungby och Totte ska sjunga. När jag åker hem i sommar ska jag åka till hans grav och ge honom en sista hälsning. Jag läser alla fina hälsningar som kommer till honom på communitys varje dag. Han var en fin människa och det är ofattbart. Jag hoppas han funnit det han alltid önskat. Frid och vila.

En mörk dag, minst sagt.


Baka tårta.

Snart fyller min mamma år. Hipp hipp hurra tycker jag. Innan dess ska jag göra mitt livs första riktiga tårta, med sockerkaksbotten, fyllningar och dekorationer helt själv. Det ska bli så himla kul tycker jag. Har hittat recept på tre fyllningar som jag tror är kanon, hallongrädde, kokosmousse och vit chokladmousse. Vet dock inte riktigt vilka jag tänker köra på ännu. Sen blir det såklart marsipan/sockerpasta ovanpå och fina dekorationer på det. Ska göra en ritning innan tänkte jag. Går lite smidigare då kanske?

Galet varmt!

Idag är det verkligen galet varmt. Iallafall på kontoret. Och tisdag, det är inte alls min grej. Jag har svårt för tisdagar, men jag ska tänka positivt. Jag har trots allt bara roliga uppgifter på jobbet så det borde kunna flyta på bra. Ikväll ska jag kolla igenom alla 500 bilder sen Peace & Live och försöka lägga upp lite överallt på nätet.